Eladó lakás Budapest XXII. ker, Budafok, 88 000 000 Ft

Leírás

Referens: DJ21/95246
Rugalmas ingatlan combo!

Eladó Budapest XXII. kerületében Budafokon, egy tehermentes, rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkező, kitűnő állapotú, három szoba összkomfortos első emeleti, klímás, világos, napos, szinteltolásos társasházi 87 nm-es téglalakás, a hozzátartozó 10 nm-es tárolóval és egy 16 nm-es téglagarázzsal együtt!

A három ingatlanrész egy helyrajzi számon van, de külön választható és külön értékesíthető ! A lakás 78 millió Ft, a tároló helyiség 3 millió Ft és a garázs 7 millió Ft ! (A garázs nemrég új födémszigetelést kapott!) Az 1999-ben épült, karbantartott társasházban négy lakás van, minden oldalról ápolt, bekerített, közös használatú kert veszi körül. Az utcaszinten három, nagy előterű, kapuval, kerítéssel védett garázs és parkolóhelyek vannak kialakítva. A nyílászárók műanyagból készültek, redőnnyel felszerelve. A két háló szalagparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést és a meleg vizet gáz kombi cirkó kazán biztosítja. A járólapozott helyiségekben padlófűtés adja a meleget, a két hálóban radiátorok vannak. A mellékhelyiség az előszobából, külön nyílik. A fürdőszobában kád és masszázs zuhanykabin is van, de kényelmesen elfér még a mosó és szárítógép is. A beépített, gépesített konyhában, kis kamra ad tárolóhelyet. Az erkély a nappaliból nyílik, a hátsó kertre néz.

A környéken néhány perc sétával elérhető több üzlet, a tömegközlekedés, éjszakai járatok.

A közös költség 15 000,- Ft/hó, mely a szokásos költségeken túl, tartalmazza a biztosítási díjat, és a Fundamentánál vezetett karbantartási, felújítási alap díját is!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadíj 0,5%!

Lakás részletei

Ár: 88 000 000 Ft
Méret: 87 négyzetméter
Azonosító: 11355700
Városrész: Budafok
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma