Eladó lakás Budapest XI. ker, Kelenföld, 95 000 000 Ft

Leírás

Referens: DJ21/97986
Eladó a 11.kerület egyik legkedveltebb részén, Kelenföldön, a Feneketlen tóhoz nagyon közel egy második emeleti 128 m2-es, két külön bejáratú, magas belmagassággal rendelkező, nagypolgári lakás.

Az ingatlan teljes körű felújítást igényel. A vakolat, a beltéri ajtók és a parketta állapota megfelelő, kisebb felújítás után tovább használható. Igény szerint akár kondenzációs gázkazános fűtés, akár hőszivattyús vagy légkondis fűtés és hűtés is kialakítható. Az ingatlan meglévő két külön bejáratának és a külön strangoknak köszönhetően akár ketté is lehet választani az ingatlant két külön lakás számára. Szobái külön bejáratúak, de akár egybe is nyithatók. Nagyméretű ablakai és többségében utcai tájolású szobái természetes napfénnyel árasztják el az egész lakást.
Alkalmas az alábbi célokra:
-Többgyermekes családoknak tágas és kényelmes életteret nyújt. A nagyobb gyermeknek akár önálló élettér is kialakítható benne, ami a későbbiekben bérleményként is hasznosítható.
-Kettéválasztással vagy anélkül kétgenerációs ingatlannak is alkalmas.
-Az ingatlanban akár 4 fürdőszoba is kialakítható, így négy stúdió apartman önállóan bérbe adható diákoknak vagy pályakezdő fiataloknak.
-3 vagy 4 orvosi/fogorvosi rendelő alakítható ki belőle váróteremmel, recepcióval.
-Ügyvédi, közjegyzői, vagy bármilyen más irodának is kialakítható, a közelben ingyenes parkolási lehetőséggel.
-Az utcaszintről lépcső és jelentősebb küszöb nélkül megközelíthető lifttel, így akadálymentes kialakítás is lehetséges. A lakáshoz a pinceszinten tartozik egy 5 m2-es tároló. A társasház rendezett anyagi helyzetű és kulturált állapotú. A közgyűlés jelentős műszaki és esztétikai felújításokról döntött, amelyek 2022 novemberében kezdődtek és 2023 végéig befejeződnek. Nagyon jó a lakóközösség, a szomszédok csendes emberek. Nagyon jó a környék infrastruktúrája, buszmegálló, villamosmegálló 1 perc távolságra, a 4-es metró 5 percre, Kelenföld Vasútállomás 15 perc távolságra van. Az ingatlan közelében megtalálható minden, amire csak szükség lehet. Közintézmények, boltok, piac, éttermek, szórakozóhelyek, plazák, parkok, játszóterek...

Ez egy nagyon jó lakás egy remek tégla házban és rengeteg lehetőség van benne. Érdemes eljönni megnézni.

Lakás részletei

Ár: 95 000 000 Ft
Méret: 128 négyzetméter
Azonosító: 11355705
Városrész: Kelenföld
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújítandó
Építési év: 50 évesnél régebbi
Elhelyezkedés: Társasház
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma